În România au apărut în ultimii ani multe platforme care oferă astfel de servicii.

Totuși nu toate reușesc să livreze stabilitate și conexiune precum promisă.

Mai jos veți găsi o listă cu cele mai bune platofrme pentru hosting și domeniu, cele mai avantajoase prețuri și cea mai bună calitate găsiți la:

hostico.ro

Eu îi folosesc în continuare pentru câteva din proiectele mele, întotdeauna au răspuns repede la prbomele mele și toate au fost rezolvate ușor.

Iată descrierea lor:

Stabilitate, viteză şi flexibilitate sunt cuvintele care ne descriu serviciile oferite. Fie că deţineţi un site de prezentare sau o afacere online, Hostico vă oferă soluţii profesionale de web hosting şi asistenţă tehnică.

Web Hosting–ul și influența majoră în serviciile de promovare web.

 

Majoritatea proprietarilor de site-uri au auzit câte ceva despre optimizare SEO sau cel puțin despre beneficiile pe care le poate aduce. Oriunde vei căuta despre optimizarea SEO vei putea să găsești sfaturi pentru creșterea traficului sau a vânzărilor, despre metodele pe care le poți aplica dar ți factori cheie pentru a obține cele mai bune cuvinte cheie.

 

SEO înseamnă mai mult decât inserarea unor simple cuvinte cheie într-un text. Este, defapt reprezentat de o mulțime de factori diferiți care influențează poziția în clasament, inclusiv serviciul de găzduire. Dacă apelezi la un serviciu de hosting slab vei constata că are o influență negativă asupra clasamentului în motoarele de căutare. Pe de altă parte un hosting bun îți va asigura o viteză mai mare de încărcare și o performanță mai bună a site-ului. Drept urmare întreaga audiență va fi mulțumită și mai dispusă să se informeze și data viitoare de pe site-ul tău.

Furnizorul de hosting poate să influențeze securitatea site-ului tău.

Mediul online poate să fie foarte periculos pentru site-urile nesecurizate corespunzător întrucât poate să fie mereu predispus unor atacuri cibernetice de tip spam sau malware. Dacă apelezi la un hosting bun atunci vei fi protejat de toate aceste înconveniențe și vei avea la dispoziție toate instrumentele necesare pentru a preveni problemele nedorite.

 

În momentul în care alegi un provider de hosting asigură-te că folosește la rândul lui măsuri de securitate la cele mai înalte standarde astfel încât să poată să îți asigure și ție protecția necesară. O firmă care oferă servicii de hosting care este foarte bine cotată pe piață este una cu experiență și capabilă să ofere servicii de calitate. Acest lucru se poate remarca cu ușurință din recomandările clienților care au apelat la serviciile lor și au fost mulțumiți de ceea ce li s-a oferit.

 

Securitatea poate că nu este cel mai important criteriu pentru îndeplinirea criteriilor SEO însă, Google a menționat în repetate rânduri că încurajează site-urile care folosesc o conexiune criptată HTTPS. Atenție însă, un certificat SSL nu securizează fișierele unui site ci doar conexiunea din browser-ul utilizatorului și server-ul unde este găzduit.

 

Viteza de încărcare a site-ului și locația

 

Este de preferat ca site-ul să fie găzduit în aceeași zonă în care te adresezi publicului țintă sau, cel puțin să dispună de o rețea de distribuție de conținut care să permită accesul rapid al site-ului din orice locație

 

În ceea ce privește viteza de încărcare a site-ului, acest aspect a jucat întotdeauna un rol important în ceea ce privește experiența utilizatorului. Un website care se încarcă rapid întotdeauna are de câștigat în fața unuia lent iar viteza de încărcare depinde foarte mult de tipul de servicii de hosting la care ai apelat.

 

Ținând cont de aceste aspecte poți să vezi mai clar modul în care serviciile de hosting pot avea o influență directă asupra SEO. Așadar, alegerea unui pachet de servicii care să se potrivească necesităților tale dar și ale website-ului este o condiție esențială pentru a putea să le oferi utilizatorilor o experiență plăcută de fiecare dată când accesează conținutul publicat de tine.

 

Pentru aceste servicii web te sfătuim să apelezi cu încredere la Hostico

 

Aici găsești de la domenii web, promovare web, realizare site-uri web, găzduire web și certificare de securitate SSL.