Ce este marketingul de afiliere?

Marketing Afiliat

 

   Dacă doriți să știți cum să începeți marketingul afiliat, poate doriți să înțelegeți ce este în primul rând.

   Există multe moduri diferite de a defini marketingul afiliat .

   Totul depinde de exact ce încercați să aflați. 

   În plus, atunci când căutați metode de a fi un marketer afiliat, trebuie să știți că există multe tipuri diferite de acești marketeri.

   În forma sa cea mai simplă și generalizată, marketingul afiliat este procesul de preluare a unui articol sau a unui serviciu și de publicitate pentru publicul tău. Simplu, nu? Ei bine, nu chiar.

   După cum am menționat la începutul acestui paragraf, există multe tipuri diferite de marketing afiliat în lume. 

   Oamenii tind să aleagă tipul de marketing care li se potrivește cel mai mult. Depinde de locația dvs. geografică, investițiile inițiale, fondul de marketing etc. 

   Cu toate acestea, cel mai important factor este dimensiunea audienței .

   Înainte de a continua, permiteți-mi să stresez – este posibil să fii un marketer afiliat de succes, fără prezență socială. Marea majoritate a persoanelor care se întreabă cum să înceapă marketingul de afiliere nu are public. Voi vorbi despre asta ceva mai târziu în tutorial.

   Dacă, din întâmplare, aveți un fel de prezență online – super!

   Când te gândești doar la cum să devii un marketer afiliat, lucrurile ar putea părea dificile. 

   Acest lucru este adevărat – marketingul afiliat are o curbă de învățare abruptă. Trebuie să aveți o mulțime de abilități profesionale, pe lângă calități bune de caracter. O audiență inițială vă va ajuta să începeți și să vă construiți afacerea de afiliere * care este mult mai rapidă.

   Indiferent dacă scrieți articole online despre diferite tipuri de prăjituri sau aveți un canal YouTube bazat pe tehnologie – orice public vă va ajuta să vă dezvoltați afiliați afacerea în mod exponențial. 

   Trebuie doar să știți care este publicul dvs. țintă – după aceea, întregul „mod de afiliere de marketing ” devine mult mai lin.

Cum să începeți marketingul afiliat?

 

Acum că aveți o înțelegere de bază despre ce este marketingul afiliat, putem începe să vorbim despre cum să începeți marketingul afiliat.

Doar pentru a face lucrurile mai ușor de înțeles și de învățat, voi începe prin a vă povesti despre principalele tipuri de afiliați care există. Nu le voi acoperi pe toate (probabil că ar fi imposibil) – doar cele principale la care se referă oamenii atunci când se gândesc cum să facă marketing afiliat.

Recomandări

Unul dintre principalele și cele mai cunoscute tipuri de afiliați este afiliatul de trimitere .

Filialele de recomandare primesc legături speciale de la sponsorii lor. Aceste legături sunt unice – fiecare link aparține unui singur afiliat.

Linkurile conduc la pagini de destinație special concepute ale furnizorului de produse sau servicii pentru care afiliatul „lucrează”. Aceste pagini de destinație au de obicei un fel de marfă sau serviciu pe care le promovează și le vând.

Odată ce o persoană face o achiziție (se înscrie, efectuează un fel de altă acțiune – depinde de obiectivul companiei), furnizorul de produse (servicii) vede că noul client a venit pe site prin utilizarea linkului specific de afiliere. La rândul său, afiliatul primește o anumită parte din venituri (această sumă este de obicei convenită înainte de a obține linkul de afiliere).

Nu mă îndoiesc că ai văzut acest tip de afiliere peste tot – nu trebuie să știi cum să începi marketingul afiliat pentru a putea face o astfel de promoție. De exemplu, mulți dintre YouTubers o fac – îi veți vedea promovând un produs și rugând oamenii să meargă la vânzător prin intermediul linkului specific din descrierea de mai jos.

Această metodă de „ cum să afiliezi marketingul ” este, de asemenea, foarte populară, deoarece este lipsită de riscuri financiare, atât pentru companie, cât și pentru afiliat. Companiile efectuează plăți afiliaților numai atunci când se verifică o achiziție și sunt luați banii clientului, ceea ce la rândul său stimulează afiliații să continue promovarea produsului sau serviciului.

Dacă sunteți în căutarea unui program de afiliere ca acesta, există câteva opțiuni diferite din care puteți alege. Aici sunt cateva exemple:

Afiliere bazat pe un produs (serviciu)

Un alt tip popular de afiliere este unul bazat pe un produs (serviciu) . 

Aici, companiile oferă afiliaților un anumit produs sau serviciu specific pentru a promova. 

După ce afiliatul este încheiat cu promoția, el sau ea poate păstra marfa pentru sine. De obicei este un lucru unic, ceea ce înseamnă că tu (ca afiliat) trebuie să promovezi produsul o singură dată.

Dacă motivul pentru care te uiți la cum să începi marketingul afiliat nu este pur monetar, atunci acesta ar putea fi un mod minunat de a începe. 

Multe companii (în special cele mai mici), când încep să lucreze cu afiliați mai mici sau mai puțin cunoscuți, le place să le trimită articole pentru recenzii și promoții. În acest fel, compania va putea verifica dacă afiliatul merită să lucreze pe termen lung, iar persoana care face promoția va putea exersa și achiziționa lucruri gratuite.

Articolele pe care le puteți primi vor varia foarte mult în funcție de compania care alege să facă afaceri cu dvs. Dacă tocmai începi și întrebarea „ cum să devii un marketer afiliat? ”Este încă unul proaspăt în capul dvs., atunci probabil că nu ar trebui să vă așteptați să obțineți o mașină sau un computer desktop de nivel înalt.

Totuși, asta nu înseamnă că articolele (sau serviciile) pe care le veți primi trebuie să fie * rele *. Dimpotrivă, există o mulțime de companii mici (în special cele care vând articole handmade) care au produse uimitoare pe care le-ați putea revizui.

Chiar dacă este ceva obișnuit ca influencerii online să fie contactați de companii care doresc să le sponsorizeze, asta nu înseamnă că nu poți merge la un capriciu și să contactezi o companie care îți place.

Sigur, este posibil să primiți o mulțime de răspunsuri negative la început, dar când veți începe să vedeți și să înțelegeți cum funcționează sistemul, traficul va începe să crească puternic.

Există câteva lucruri pe care tu (ca persoană care se gândește să înceapă în domeniul marketingului de afiliere și caută modalități de a fi un marketer afiliat) le poți face pentru a-ți maximiza ofertele potențiale:

  • Crește-ți audiența. Aceasta ar putea fi – dacă ar exista o singură regulă pentru un afiliat wannabe care caută cum să înceapă marketingul afiliat pentru o lungă perioadă de timp, ar fi aceasta. Cu cât audiența este mai mare, cu atât ai mai multe șanse să obții oferte și propuneri de afiliere bune și pe termen lung. Nu încetați niciodată să vă concentrați asupra audienței dvs. – decideți-vă nișa și mergeți pentru ea.
  • Fii prietenos cu anunțurile. Dacă doriți să maximizați potențialele contracte de afiliere disponibile pentru dvs., ar trebui să luați în considerare să deveniți (sau să rămâneți) prietenoși cu conținutul dvs. Aceasta înseamnă că nu există cuvinte blestemate, nici subiecte controversate, nici un comportament încruntat, etc. Majoritatea mărcilor de acolo nu vor să lucreze cu persoane care au un istoric de a fi imprevizibile.
  • Concentrează-te pe conținutul tău. Oricât de mult ai dori să-ți petreci toată ziua cercetând și contactând diverse companii pentru posibilitățile de sponsorizare afiliată, nimeni nu va colabora cu tine dacă ai conținut rău. Lucrați la lucruri de care ați fi mândru de dvs. Și ar fi mândru să arătați restului lumii.
  •  

Acestea sunt doar câteva sfaturi pe care ar trebui să vă concentrați pentru a vă îmbunătăți experiența de afiliere. 

O persoană care caută modalități de a începe marketingul afiliat ar trebui să aibă toate aceste puncte rezolvate. Cu excepția cazului în care nu aveți interes pentru conținut (sau pur și simplu nu dețineți prezență online), atunci veți adopta o abordare cu totul diferită.

Fără audiență - Fără plată?

Obiceiurile tale zilnice te crează!

 

După cum am menționat la începutul tutorialului, marea majoritate a persoanelor care caută cum să devină un marketer afiliat nu au deloc prezență online (câteva sute de adepți pe Instagram nu contează). 

Deci, ce ar trebui să faci în acest tip de situație?

În primul rând, obțineți un link de afiliere. Cel mai bun pariu dvs. ar fi să vă alăturați unui program de afiliere organizat pe scară largă – la fel ca cel de la BitDegree – și să luați un link acolo.

După ce ați terminat, alăturați-vă o mulțime de forumuri online.

 Vizați-vă în locuri mai cunoscute precum Reddit, Facebook (grupuri specifice, desemnate) și așa mai departe. Gândiți-vă la publicul țintă – cine sunt, ce le interesează și așa mai departe – și ca urmare, încercați să vă restrângeți cercurile.

După ce sunteți sigur că ați găsit mulțimea, puteți începe să căutați modalități de a vă promova legătura. Cu toate acestea, primul lucru înainte de asta este să citiți regulile forumului – poate nici măcar nu permite publicarea linkurilor?

Amintiți-vă – nu plecați ca tip sau gal care a petrecut ultima lună în căutarea modalităților de a începe marketingul afiliat și acum este disperat de clicuri. 

Asta nu te va duce nicăieri. În schimb, fiți de ajutor – interacționați de fapt cu oamenii și încercați să îi ajutați când puteți și dacă vedeți o oportunitate excelentă de a posta link-ul dvs. de afiliere – faceți-o. În caz contrar, veți fi doar interzis pentru spaming.

Sfaturi privind marketingul afiliat

Acum ar trebui să aveți o înțelegere generală a modului de a deveni un marketing afiliat. Cu toate acestea, există o mulțime de informații acolo cu privire la cele mai bune modalități de a face despre asta. Cum ar trebui să știți care sunt cele mai bune metode?

Vă voi oferi câteva sfaturi pe care le-ați putea utiliza în căutarea dvs. cu privire la modul de afiliere de marketing. Aceste sfaturi ar trebui să vă ajute să vă restrângeți obiectivele vizate și să începeți să construiți un drum către afilieri de succes.

Cunoaște-ți valoarea

Acest lucru poate fi unul dificil, deoarece mulți oameni tind să-l interpreteze în moduri greșite. Cu toate acestea, trebuie spus.

Cunoaște-ți valoarea. Și nu, acest lucru nu înseamnă că ar trebui să fiți blocat sau să jucați greu pentru a obține – aceste lucruri vă vor scurta călătoria de afiliere.

Ce vreau să spun este că nu ar trebui să încercați și vă rog companiile care încearcă să vă folosească doar pentru a obține prima sau a doua afacere de afiliere. Există companii de acolo care vor încerca să exploateze oameni care nu știu cum să înceapă marketingul afiliat – îți vor oferi cereri uriașe și vor plăti foarte puțin. Reduceți aceste tipuri de oferte – pur și simplu nu merită.

Mențineți-vă accentul

Marketingul afiliat este excelent și mai ales (mai ales atunci când tocmai ați pus mâna pe modul de a face marketingul afiliat), dar amintiți-vă întotdeauna –  audiența este esențială .

S-ar putea să credeți că acest lucru nu se aplică persoanelor care nu caută cum să-și construiască brandurile, ci mai degrabă cum să facă pur și simplu marketing de afiliere. Ei bine, urăsc să-l rup, dar asta este o mentalitate greșită.

Vedeți, când începeți să intrați în marketing afiliat, aceste gânduri sunt firești. Însă imaginați-vă: puneți grea muncă și o lună sau două pe drum începe să vedeți că puteți genera mult trafic. Construirea site-ului sau a platformei dvs. în acest tip de situații ar putea reduce veniturile potențiale!

Fii profesionist

Brandurile și companiile doresc să lucreze cu profesioniști. Este doar firesc – oricine s-ar simți calm când știu că produsul lor va fi reprezentat de o persoană de încredere.

Chiar dacă sunteți proaspăt la cursul „ Cum să fiți un marketer afiliat ”, nu-l arătați. Când obții tranzacția, acționează ca și cum ar fi al zecelea al tău în acea zi. Acest lucru nu numai că vă va ajuta să mențineți un anumit tip de reputație, dar va crește și conștientizarea companiei și a companiei față de dvs.

Concluzie

 

Deci … știți cum să începeți marketingul afiliat?

În acest tutorial, am încercat să răspund la această întrebare, oferind simultan cât mai multe informații despre acest subiect.

Marketingul afiliat nu este un lucru ușor. Pe măsură ce timpul trece, din ce în ce mai mulți oameni doresc să lucreze din confortul caselor lor sau să câștige niște venituri pasive pe o parte. Iar marketingul afiliat este doar unul dintre cele mai cunoscute moduri de a face acest lucru.

Nu lăsa asta să te doboare. Cu o muncă asiduă orientată spre obiective, ai putea fi următorul mare nume din lumea marketingului de afiliere. În curând, veți scrie ghidurile dvs. despre cum să începeți marketingul afiliat!

Sper cu adevărat că acest tutorial ți-a fost util. 

Și amintiți-vă – dacă doriți să începeți să vă afiliați, dar nu sunteți sigur unde să căutați, încercați programul de afiliere 2Performant- îl veți găsi aici .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *