7 moduri simple de a face bani online

 

 

Internetul este mai mult decât o sursă de știri și bârfe de divertisment. Astăzi, zeci de miliarde de dolari sunt schimbate printr-o multitudine de activități legitime. Tot mai mulți oameni își încep propriile afaceri pe internet și câștigă bani online .

 

Unii chiar își transformă activitățile online în afaceri cu internet cu normă întreagă.

 

Sunteți gata să transformați pasiunile în profit și să începeți propria afacere online, dar nu sunteți sigur de unde să începeți? Haideți să aruncăm o privire la șapte moduri de a face bani online, care nu vor necesita foarte mult timp sau nu vă puteți reduce în rutina dvs. obișnuită. Gândiți-vă la aceste opțiuni ca la surse suplimentare de venit, cu potențialul în unele cazuri să fie mult mai mult.

 

Pornirea propriului blog

Una dintre cele mai populare metode de a câștiga bani online este pornirea propriului blog.

 

Puteți începe blogul dvs. despre orice subiect care vă pasionează, dar poate doriți să luați în considerare alegerea unei piețe de nișă profitabile dacă intenționați să câștigați bani cu blogul dvs.

 

Folosește-ți blogul pentru a împărtăși hobby-uri, gânduri și pasiuni cu alții și folosește-ți blogul pentru a crea conexiuni reale cu oamenii. Mecanica este simplă și veți putea profita cu blogul dvs. prin publicitate online (de ex. Google Adwords), marketing afiliat ( vezi mai jos ) și liste bazate pe abonați pentru a produce un flux constant de venituri. Există multe modalități de a câștiga bani cu un blog .

 

Aceasta este una dintre cele mai rapide modalități de a obține propria piesă de „imobiliare virtuale”.

Un lucru de reținut este că, în aceste zile, există o mică diferență între un site web și un blog. Majoritatea site-urilor web sunt de fapt rulate pe sisteme de gestionare a conținutului pe blog, cum ar fi WordPress.

 

Blogul dvs. nu trebuie doar să includă postări pe blog, ci poate include pagini web obișnuite, pagini de vânzări, comerț electronic, pagini de produse etc.

 

Marketing afiliatChiar dacă nu aveți propriile produse sau servicii de vânzare,  marketingul afiliat  vă oferă șansa de a câștiga comisioane puternice printr-o serie de vânzări unice (sau vânzări lunare în curs). Comercianții online vă oferă un site web afiliat (sau un simplu link de urmărire a afiliaților) și suport de marketing – tot ce trebuie să faceți este să promovați compania cu linkul dvs. prin intermediul rețelelor de socializare , al motoarelor de căutare sau, în mod ideal, al propriului dvs. site sau blog (vezi mai sus) .

 

Cu toate aceste metode discutăm, veți dori să vă asigurați că vă construiți lista de e-mailuri, astfel încât să puteți urmări continuu cu abonații dvs. și să generați vânzări suplimentare.

 

Marele lucru despre marketingul afiliat este că nu trebuie să vă creați propriile produse, nu trebuie să oferiți asistență clienților și nu trebuie să creați materiale de marketing proprii.

 

Tot ce trebuie să faceți este să alegeți o piață profitabilă , să promovați produsele ca afiliat și să câștigați un comision oricând se face o vânzare. Marketingul afiliat este unul dintre cele mai rapide și mai simple moduri de a face bani online.

 

Chiar dacă oferiți propriile produse și servicii, omul alege să promoveze și produsele altor persoane ca un flux suplimentar de venituri la ceea ce fac deja.

 

Porniți site-ul dvs. de comerț electronic

O altă mare oportunitate de a câștiga bani online este cu un site web / magazin de comerț electronic. 

 

Aici vindeți produse fizice de pe site-ul dvs. web. Cea mai obișnuită (și fără dificultăți) modalitate de a face acest lucru este prin expediție ; unde pur și simplu luați comenzile de pe site-ul dvs. web și utilizați o sursă terță parte care produce și livrează produsele pentru dvs.

 

Principalul lucru pe care doriți să îl faceți este să vă concentrați pe o nișă specifică și să fiți un magazin de specialitate care să accepte doar piața respectivă, nu încercați să fie toate pentru toți oamenii, cum ar fi Amazon.com.

 

Vorbind despre Amazon.com, deși poate doriți să accesați alte site-uri web cum ar fi Amazon.com, eBay.com, Etsy.com, etc., ca modalitate de a ajunge la alte persoane pe care doriți să vă asigurați că aveți propria dvs. prezență pe web. cu propriul magazin, astfel încât să ai un control 100% asupra afacerii tale.

 

 

Publicare online (cărți electronice)

Indiferent de ocupația și stilul tău de viață actual, există o carte în interiorul tău care strigă să iasă. Platforma Kindle Direct Publishing (KDP) Amazon a oferit mii de oameni șansa de a deveni autori publicati și de a câștiga bani. De asemenea, poate servi ca o modalitate de a fi remarcat de editorii mai consacrați și tradiționali.

 

Nu numai că puteți vinde cărți electronice pe platforme precum Amazon.com; dar puteți, de asemenea, să vindeți cărți electronice direct de pe propriul site web . Acest lucru vă permite să vă vindeți cărțile electronice la prețuri mai mari și să obțineți toate profiturile.

 

De asemenea, puteți reambala mai multe cărți electronice în „pachete” mai mari sau puteți utiliza cărțile electronice ca bază pentru a vinde cursuri online cu bilete superioare sau chiar servicii de coaching și consultanță.

 

Publicarea cărților electronice este o modalitate excelentă de a face venituri pasive, de a crește în proiecte mai mari și de a vă stabili autoritatea ca expert în piața dvs.

 

Cu instrumente simple de utilizat, acces la grafică de externalizare, design de copertă etc., oricine poate auto-publica o carte și are aceeași prezență profesională și credibilitate ca o mare editură.

 

Pentru mulți oameni, ideea de a scrie o carte poate fi intimidantă, dar rețineți că dacă scrieți cărți electronice pe care le vindeți pe site-ul propriu sau publicați pe Amazon Kindle puteți scrie cărți mai scurte, care sunt mai concentrate pe o anumită nișă. sau emite … nu aveți cărți extrem de lungi, care necesită luni sau ani pentru a pune mana.

 
 
 

Sondaje online

 

Sondajele online sunt una dintre cele mai ușoare metode de a câștiga bani în plus. Corporațiile de marcă și firmele de cercetare de piață caută cu disperare opinia oamenilor cu privire la produse și servicii și vor oferi o remunerație bună pentru aceasta. În funcție de complexitatea lor, fiecare sondaj poate valora cinci, zece sau mai mulți dolari.

 

Există multe companii de sondaj de renume din care să alegeți, dar poate doriți să vă limitați la 3-5 la început. Luați-vă cu companiile de sondaj care vă oferă o mulțime de sondaje pentru a lua și plăti o sumă decentă și încetați să utilizați serviciile care nu ajung să merite timp.

 

De asemenea, doriți să evitați companiile ilegitime; deoarece acest domeniu este răspândit cu oportunități de înșelătorie care îți vor lua foarte mult timp și îți vor plăti foarte puțini bani sau chiar te vor înșela din bani.

 

Deși probabil că nu veți putea face un venit cu normă întreagă luând sondaje, este o modalitate realistă de a face câteva sute de dolari în plus pe lună.

 

 
 
 

Freelancing online

 

Dacă aveți abilități specifice de scriere / jurnalism sau sunteți abili în diverse domenii IT / software, freelancing-ul se poate dovedi a fi o sursă lucrativă de venit secundar. Companiile implementează din ce în ce mai mult o strategie de marketing de conținut și apelează la surse externe pentru anumite misiuni, iar dacă îți poți dovedi valoarea, vor fi disponibile mai multe lucrări. Chiar și abilități simple, cum ar fi introducerea datelor, pot fi pe placul dvs., cu condiția să vă puteți oferi cel puțin 5-10 ore pe săptămână.

 

Tot ce ai nevoie este un computer cu conexiune la Internet și dorința de a construi o clientelă respectabilă. Șansele sunt ca aceste oportunități să vă permită să câștigați experiență și abilități valoroase care se vor dovedi valoroase în activitatea dvs. profesională și în cariera profesională.

 

Dacă deja scrieți cărți electronice într-o anumită piață de nișă (a se vedea mai sus), de ce nu faceți serviciile disponibile pentru alte companii; întrucât aveți deja expertiza pentru a prelua sarcinile de scriere de nișă.

 

Deși nu este într-adevăr un flux de venituri pasive, munca independentă este una dintre cele mai rapide modalități de a genera venituri.

 
 
 

Online Coaching și Consulting

 

Cu costul redus de comunicare și tehnologie, vă puteți conecta cu oricine din întreaga lume. 

 

Dacă deja faceți bani pentru a vinde informații online prin cărți Kindle, marketing afiliat sau produse proprii cu informații proprii, așa cum este menționat mai sus, atunci aveți cu siguranță posibilitatea de a adăuga coaching și consultanță online ca sursă de venit.

 

Acest lucru nu este la fel de înfricoșător se pare dacă nu l-ai mai făcut niciodată. Majoritatea oamenilor care cumpără de la tine ar dori ocazia să vorbească cu tine pentru a răspunde la întrebări specifice și pentru a primi sfaturi personalizate.

 

Cu instrumente precum Skype , videoconferință și tehnologie webinar , puteți oferi apeluri individuale, apeluri de coaching de grup și mici întâlniri de master.

 

O simplă vânzare de cărți Kindle sau ebook poate duce la un client high-end care dorește să plătească pentru a lucra împreună cu dumneavoastră.

 

Oferirea de coaching și consultanță este una dintre cele mai ridicate metode de generare a veniturilor.

 

Începeți-vă acum afacerea online!

 

Gândiți-vă la asta, să faceți bani online este surprinzător de ușor odată ce vă gândiți la obiective specifice de venit. În mod ideal, activitățile în care alegeți să vă implicați sunt distractive, exploatați-vă talentele și interesele, sunt demne de timpul dvs. și oferiți o compensație corectă.

 

Pe măsură ce Internetul continuă să evolueze, oportunitățile de a obține venituri online suplimentare și full-time vor crește. Definiția propriu-zisă a muncii într-o  economie bazată pe informație  evoluează, lucrările tradiționale cu normă întreagă dispar în favoarea diferitelor aranjamente (de exemplu, angajare independentă, programe flexibile, seturi de abilități modificate etc.). În acest sens, încercarea poate deschide noi opțiuni de carieră și afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *