Românul și Succesul - Dramă sau Comedie?

 

A venit momentul să fim serioși și educați, nu doar actuala criză amplifică această necesitate, ci și nivelul uriaș la care a ajuns corupția din România.

Să ne oprim din a da vina pe conducători pentru un moment!

Întâi să dăm vina pe noi, asta pentru că nu ne-a păsat de propria educație și dezvoltare personală. Degeaba cunoști o tonă de matematică dar pe tine nu te cunoști deloc, asta nu te face un om educat.

Trebuie să ne auto-disciplinăm, altfel vom avea de suferit încă ceva timp, iar recuperarea nu o văd prea rapidă după obiceiurile și pasiunile tinerilor din zilele noastre.

Este nevoie urgentă de refacere a bunelor obiceiuri la nivel național, înțelegeți că doar împreună suntem puternici, separați suntem slabi!

Acum suntem hăituiți prin afară să fim sclavi moderni, sau forță de muncă mai frumos spus.

Nu se mai poate continua așa! Ne pierdem țara și neamul! Ne pierdem rădăcinile!

De ce? De ce se întâmplă asta?
Unul dintre factori principali este egoismul, suntem încăpățânați, nu vrem să prospere cel de lângă noi, din frica ca el să nu devină mai mare decât noi.
Evităm în mod conștient susținerea afacerilor locale, iar la fel de conștienți demoralizăm pe cei care au vise și se luptă să le îndeplinească.
Am devenit un neam leneș și adormit, ne-a adormit și săracul creieri de la lipsa activității.

Nici măcar câteva minute pe zi nu mai dedică omul zilnic pentru a evolua în mod conștient și prezent, în schimb petrece ore zilnic pe platforme de socializare și alte chestii frumoase și plăcute, numai bune de irosit timpul vieții!!!

Deșteaptă-te Române!

Tot cu cântatul am rămas din păcate, că de deșteptat nici vorbă, nu spun că am fi un neam de proști, ci din potrivă, consider că suntem neamul nostru are un potențial uriaș, dar care este adormit. Adormit din cauza prigoanelor psihologice continue, izgonit dintr-o parte în alta. Ajunge!

Din păcate, nu doar că nu ne folosim potențialul, ci îl mai și călcăm în picioare, îl risipim în obiceiuri dăunătoare, până când rămâne un firicel mic, când vei realiza asta cu adevărat în sinea ta, vei avea de depus o muncă eroică pentru a recupera cea ce ai pierdut.

Avem șanse uriașe să ne schimbăm țara, în specia în perioada următoare, va depinde de noi ca țara să prospere cu adevărat. Dar nu din nou cu bani din Diaspora!

Ne ajunge umilința! Trebuie să ne luăm țara înapoi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *