Activitatea ta zilnică determină cât de aproape ești de succes

O vorbă bună spune: Ce faci, Te face!


Te creezi prin modul în care îți petreci timpul, dacă pierzi timpul pierzi și oportunități, nu doar că pierzi multe alte evenimente importante dar îți scade și performanța psihică.
Fiecare zi din viața ta trebuie să aibă elemente componente productive, implementate cum crezi tu de cuviință și în ce perioadă a zilei dorești.
Este esențial să îți păstrezi mintea atentă și activă pentru a acționa corect și la timp.


Dacă nu știi de unde să începi nu te panica, învață din toate dar caută întotdeauna sfatul cel mai drept, unde găsești o adunătură de sfaturi drepte acolo ai dat de aur.
Începe prin a elimina din rutina ta zilnică de gânduri fiecare fărâmă de răutate, orice are negativitate trebuie oprit și înlocuit instant cu ceva bun sau folositor.


Trebuie să îți programezi/antrenezi propria minte ca să prioritizeze în gândire doar cea ce este pozitiv sau folositor. Fiecare gând rău prins, trebuie imediat înlocuit.
Beneficiul acestui exercițiu este că înlăturând negativismul din gând devii mai relaxat/ă, cea ce era în plus și îngreuna acum sa mai diminuat.


Ca să înțelegem mai profund acest lucru o să detaliez procesul psihic de stocare și revenire în atenție a unui gând.
Luăm ca exemplu o ceartă cu un prieten.
Dacă rămâi supărat/ă, de fiecare dată când acea amintire va reveni ea va provoca aceleași sentimente pe care le are atribuite în mod conștient sau inconștient. (de asta mulți supărarea o viață, au stocat acel eveniment într-un mod extrem de urât și negativ, unii nu au trecut până la moarte de acea supărare)
Dar, dacă în schimb o să ierți, atunci o să se schimbe situația, acea amintire va reveni cu un efect de calmare. Din câte am observat în ultima perioadă, din întâmplare, o întâmplare iertată va reveni mai rar în atenția noastră, iar asta se întâmplă pentru că i-am atribuit un final, un final după care nu există întrebări sau discuții. Clar că acest lucru îți va păstra mintea mult mai liberă, nu va mai fi încărcată de probleme nerezolvate.


Am petrecut mult timp să îmi aduc aminte cine ma supărat vreodată ca să pot ierta, am putea spune de asemenea ca să pot schimba atribuția sentimentală a amintirii, dar de data asta se întâmplă așa cum îmi doresc eu. 


Cu timpul, o să descoperi multe astfel de trucuri prin care îți poți accelera progresul.


Concluzionăm că folosirea corectă a timpului este o variabilă esențială pentru succesul financiar și nu numai.
Trebuie să demonstrăm lumii că suntem capabili să excelăm de 10x mai repede decât pot ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *