Conspirație sau pur adevăr? - Românul este ținut sub papuc ca să nu progreseze

Credeți voi că cei de la conducere au nevoie de un popor educat? Desigur că nu, tocmai de asta s-au asigurat că oferă fiecărei vârste ceva potrivit și plăcut cu care să piardă timpul.


S-au asigurat că sistemul educațional nu are rezultate bune, profesorii ținuți intenționat la un nivel de viață cât se poate de jos ca ei să aibă randament mic datorită stresului și grijilor.


Cu toții suntem victime dar suntem în același timp direct răspunzători pentru stadiul în care se află România.
Cei de la conducere au lucrat foarte fin la nivel național, ne-au adus în pragul în care nu vrem să mai luptăm, îi lăsăm să își vadă de treaba lor și noi de a noastră. Doar că treaba lor le produce milioane de euro, iar treaba noastră ne produce sute. Ceva nu pare corect nu?


Nu vom putea face o schimbare până când noi cei mici ne vom uni. Dar, trebuie să ne unim în scop comun, cu același drum în față, nici la stânga nici la dreapta să nu ne abatem.
Până ajungem acolo trebuie să ridicăm nivelul de educație în întreaga Românie. Avem nevoie de oameni conștienți, trăitori în prezent și luptători.


Este în regulă, recunoaștem pragul în care ne-au adus cei ce se numesc conducători (con = împreună) le acceptăm jocul murdar, dar le promitem că o să plângă amarnic, de la mic la mare, la fel cum și eu și mulți alții plângem după dorul munților și a plaiurilor de acasă!
Or să regrete că au tratat un popor frumos cu maniere urâte, noi, cei tineri de astăzi o să le scriem pedeapsa. să nu le arătăm milă prea multă dar nici răutate prea multă.
Este esențial să deșteptăm neamul, trebuie, altfel suntem o cauză nu neapărat pierdută ci continuu mai amărâtă.


Să ne oprim din a fi răi cu cei din jurul nostru, să încercăm fiecare, pe cât se poate să înjurăm mai rar, să vorbim urât mai rar, să încurajăm mai des, să susținem mai des pe cei care au vise, să fim mai des un sprijin pentru cineva, cândva o să avem și noi nevoie de un sprijin.
Să dovedim că avem inima bună, să ne facem ca scop din viață prosperarea neamului, pentru că așa o să avem cu toții de toate, nu dar pe ales. Atunci o să fim extrem de puternici, să putem schimba și o parte din lume prin propriul exemplu.


Să ne oprim din a considera amuzantă prostia aproapelui nostru. Prostului nu îi mai este rușine că este prost, fiindcă cei din jurul lui se distrează și el prinde curaj, ei trebuiesc imediat corectați și puși în banca lor, proști și inculții au fost mâna dreaptă a conducerii, ei i-au susținut. Trebuie eliminați din viața noastră zilnică cu speranța că or să se adapteze și o să devină mai controlați.
Copii trebuie să fie înconjurați permanent de exemple pozitive, nu de idioți.


Oare nu realizăm mizeria din societate? Nu realizăm spre ce duce încă o generație cu sticla de bere în mână? Nu ne este de ajuns?
Ce fel de om care se numește normal și decent își pierde timpul cu băutura? Trebuie mare atenție să nu ne trezim la realitate prea târziu, când nu mai putem recupera faptele urâte.


Trebuie să oprim repetarea multor obiceiuri dăunătoare care ne-au adus ca oameni într-un prag periculos de indiferență și răutate.
Educația este cea ce deschide ușile corecte, orice faci asigură-te că progresezi zi spre bine zi de zi.


Haideți să nu ne mai mințim, nici pe noi și nici pe cei din jurul nostru, să fim realiști ca să putem construi împreună o țară puternică și unită!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *