Concursuri pe internet

Timpul liber incarcat cu activitati nesatisfacatoare te tine departe de prieteni si scade intensitatea relatiilor tale. 

Fa-ti timp pe care sa-l petreci cu oamenii care iti plac, care te intereseaza, cu vechii prieteni sau cu consolidarea de noi prietenii. 

Chiar daca nu esti dornic sa ocupi mult timp pentru socializare.

Fa-ti putin timp in fiecare saptamana pentru a te conecta cu alte persoane intr-un mod in care nu esti constrans de timp, obligatii, termene auto-impuse. 

Schimba idei, distreaza-te si realimenteaza-te cu energie prin intermediul conexiunilor pe care le ai cu cei din jurul tau.

 

Tu alegi cum să îii primești! Card, Paypal, voucher, cont bancar! 

Un studiu făcut de către oamenii de știință de la trei universități stabilește că acordând ajutor concret persoanelor care chiar au nevoie, ne scădem riscul de mortalitate.

Michael J. Poulin, coordonatorul studiului, profesor în cadrul Universității Buffalo, a declarat ca acest studiu „are o contribuție semnificativa în 

literatura de specialitate care studiază relația dintre mediul social și sănătate și ne permite să înțelegem cum ajutându-i pe alții noi putem deveni mai sănătoși, prin înlăturarea efectelor negative produse de stres”.

Poulin a realizat, împreuna cu cercetătorii de la universitățile Stony Brook și Grand Valley, studiul:

 „Giving to Others and the Association Between Stress and Mortality”, publicat online lună trecută în American Journal of Public Health.

Deși s-a subliniat faptul că izolarea sociala și stresul reprezintă factori semnificativi care prezic mortalitatea:

De-a lungul a 20 de studii nu s-a putut demonstra că primind susținere socială oamenii devin mai protejați împotriva mortalității, după ce au fost expuși la stres.

Concursuri pe internet