Cu ce cuvinte cheie pot găsit site-ul meu?

cu ce cuvinte cheie pot găsit site-ul meu?

La câteva zile după indexarea unui noului blog, google mi-a oferit o listă cu cuvintele cheie unde apare recomandat site-ul meu.

Vei putea de asemenea să vezi poziția site-ului tău pe acel cuvânt cheie.

Analizând aceste date, vei putea acorda atenție cuvintelor cheie și să te asiguri că ajungi cât mai repede pe prima pagină de rezultate.

Îți recomand să citești partea 3 a Tutorialului de Marketing Afiliat pentru 2020, în această parte vorbesc despre optimizarea conținutului și cuvintele cheie.
Tot în această parte vei găsi un ghid pentru 2 unele importante. Google Analytics și Google Search Console.

În Google search console o să trimiți sitemap-ul blogului sau site-ului tău, iar de acolo va fi indexat de către google. O să trimită diferiți boți care or să vadă dacă conținutul tău îndeplinește niște standarde. Unele dintre ele ar fi:

Folosirea optimă de cuvinte cheie
Descriere meta și titlu optimizate
Viteza de încarcare a paginii (important)
Conținutul trebuie să fie optimizat pentru smartphone (important)
Așadar îți va scana toate paginile. Înainte de a trimite indexarea, șterge fiecare articol și pagină de care nu mai ai nevoie, îmbunătățește tot conținutul, verifică cuvintele cheie, verifică fiecare pagină dacă funcționează corect pe mobil.
Pentru a accesa tutorialul atașez un buton mai jos. Cum am mai menționat, întreaga parte a tutorialului este despre optimizarea site-ului tău pentru randamet maxim. Citește tot și notează.

Spor!
Dacă întâmpini probleme, lasă un mesaj mai jos sau trimite-mi un email!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *