- De ce Nu îmi găsesc site-ul pe google?

Ai auzit său citit astfel de probleme?

– De ce Nu îmi găsesc site-ul pe google?
De ce nu am vizitatori pe blog?

Astăzi a venit timpul să rezolvi această problemă. 

În ultima vreme, google accesează site-ul tău, știe că exiști, dar nu îți indexează conținutul. Asta ar însemna că nu prea exiști în motorul de căutare.
Degea investești mult timp dacă nu ai vizitatori. Unele persoane continuă așa chiar și câțiva ani. Făcându-mi documentarea pentru Tutorialul de Marketing Afiliat pentru anul 2020, am descoperit în comentariile de pe diferite pagini persoane care timp de 2 ani au avut extrem de puține vizite, aproape deloc. Dar în acești doi ani, a scris în continuu pe blogul lui.

Vestea bună este că această problemă se poate rezolva destul de ușor. 

Totuși, înainte de a trimite indexarea către google, trebuie să te asiguri că conținutul tău este optimizat pentru a fi preluat cât mai ușor de către google.
Dacă nu faci acest lucru, riști ca conținutul tău să i se pară respingător motorului de căutare, și automat site-ul sau blogul tău va fi ascuns de ochii lumii. 

Îți recomand să citești partea 3 a Tutorialului de Marketing Afiliat pentru 2020, în această parte vorbesc despre optimizarea conținutului și cuvintele cheie.
Tot în această parte vei găsi un ghid pentru 2 unele importante. Google Analytics și Google Search Console.

În Google search console o să trimiți sitemap-ul blogului sau site-ului tău, iar de acolo va fi indexat de către google. O să trimită diferiți boți care or să vadă dacă conținutul tău îndeplinește niște standarde. Unele dintre ele ar fi:

Folosirea optimă de cuvinte cheie
Descriere meta și titlu optimizate
Viteza de încarcare a paginii (important)
Conținutul trebuie să fie optimizat pentru smartphone (important)
Așadar îți va scana toate paginile. Înainte de a trimite indexarea, șterge fiecare articol și pagină de care nu mai ai nevoie, îmbunătățește tot conținutul, verifică cuvintele cheie, verifică fiecare pagină dacă funcționează corect pe mobil.
Pentru a accesa tutorialul atașez un buton mai jos. Cum am mai menționat, întreaga parte a tutorialului este despre optimizarea site-ului tău pentru randamet maxim. Citește tot și notează.

Spor!
Dacă întâmpini probleme, lasă un mesaj mai jos sau trimite-mi un email!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *