Depășește-ți limitele

Stresul a devenit una dintre cele mai dăunătoare boli psihice ale secolului nostru. Dezamăgirea, neputința, suferința, aceste lucruri se acumulează si rezultă în stres. Depresia este doar o formă avansată și neglijată de stres.

Toată lumea dorește o minte mai atentă, dar nu toată lumea realizează că o mite atentă ține de modul în care te comporți zi de zi, trebuie să ai activități care îți mențin mintea atentă.

Știu că am capacitatea de a-mi împlini scopul definit în viață; deci, îmi impun o acțiuneperseverentă, continuă spre a-l realiza și promit aici și acum să împlinesc această acțiune.

 

 Nu te afli aici doar pentru a umple spațiul gol sau pentru a fi un personaj secundar în filmul altcuiva. Nimic nu ar fi la fel dacă tu nu ai exista. 

Nerăbdarea își are rădăcinile în frustrare.
Este un sentiment de stres în creștere care începe atunci când simți că nevoile și dorințele sunt ignorate. Într-un mediu modern în care suntem obișnuiți cu comunicarea instantanee și accesul imediat la date, este o problemă din ce în ce mai mare. 

A devenit din ce în ce mai ușor să ne îndepărtăm de țelurile noastre, avem așa de multe distrageri în jurul nostru încât trăim zburând din vis în vis ca albina din floare în floare.