Atitudine

A avea mentalitatea corectă se aseamănă cu o sticlă, dacă o ștergi poți să vezi foarte clar ce este dincolo de ea, dacă nu fie vezi în ceață fie deloc.

Ni se prezintă în societate acele “moduri de a ne desfășura viața” așa cum majoritatea o fac și orice ieșire din acest tipărește catalogat drept un gest nepotrivit.

  Viața este în permanență într-o continuă schimbare și apar atât schimbări negative cât și schimbări pozitive pe care trebuie să le acceptăm. 

Încetează să mai crezi în modul în care gândesc majoritatea oamenilor și anume că viața nu se poate schimba și că ești doar o mașinuță pe un anumit circuit ce nu are voie să se abată de la drum și nici să își schimbe direcția.

Fă azi ce alții nu fac ca să trăiești mâine cum alții nu pot.A te cunoaște înseamnă pe de o parte a-ți face cunoscute acele probleme pe care le ai, dar și scoaterea la lumină a unor calități de care nici nu erai conștient și pe care le poți folosi la cote maxime.

Când îți propui să te schimbi, apar anumite rezistențe din partea ta, acele lanțuri ce te-au ținut până astăzi în zona de confort și care vor să rămâi în continuare prizonier.

Permite-ți ca în drumul spre soluționarea problemelor, să te lovești și de piedici, de încercări  de tot felul ce îți amintesc că ești pe drumul cel bun.

Autoinventați-vă, și vedeți dacă vă mai stă în cale vreo urmă de frică. Ajungeți de la Idee la Bani – pentru că nimic, absolut nimic nu vă poate sta în cale.

Orice problemă ai avea, tu singur decizi dacă o lași să te supere sau nu!!